Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 december, 2023

Adventsljusstake med julstjärnor i kruka

Årets adventsljusstake blev en ny variant här hos mig. Ja, det kan tyckas att jag ligger lite efter då första advent var igår och det är sant. Jag ligger galet bakom med det mesta då det är lite av högtryck på mig just nu… Undrar varför… Men adventsljusstaken tändes igår så det är bara digitalt jag ligger efter med den så att säga.

Hur som helst, det blev en adventsljusstake av en bred kruka, denna är den stora varianten av den klassiska Waldemarsuddekrukan, 4 stora röda julstjärnor (alltså växten – så förvirrande det där), 4 bruna ölflaskor utan etikett, 4 ljushållare för flaskor och så klart 4 ljus. Häpp.

Väldigt enkelt fixat och bara att montera ihop kan man väl säga. Tur att när jag har mycket att göra så är mina pyssel ändå snabbfixade 😂

Ja, det var det. Och vårt fina firande av första advent ska jag återkomma med för det blev en heldag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.