Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 september, 2013

Zara Home öppnat i Stockholm

Zara Home är en i raden av butiks- och märkeskedjor som på senare tid öppnat i Stockholm. Habitat och Prada har länge varit efterlängtade och ger nu Stockholm en internationell status. Samtidigt som jag tycker att det är lite synd. När jag är på resande fot vill jag gärna besöka affärer som INTE finns hemmavid för att få möjlighet att köpa saker som inte alla har hemma på gatan.

Kanske är det det som känns när jag går in i Zara Homes nyöppnade butik. Det är inte lika lockande för att jag har nu tillgång till butiken när jag vill. (Ja, jo det är för att jag bor i Stockholm så klart) Men jag blir besviken. Hypen runt detta öppnade har varit stor och omtalad. Själv har jag sett fram emot den. När jag var utomlands senast och inne i en Zara Home butik blev jag överväldigad. Men inte nu. Kanske min stil är ändrad, kanske jag mindes nåt annat?

Det som möter mig först är en mycket stark parfymdoft. Mycket söt och blommig. Och blommor är det inte ont om inne i butiken. Både i vaser och på porslin. Allt känns mycket romantiskt, flickigt och sött. Svårt att se en ungkarl komma in här och köpa saker till sitt hem. Jag känner mig inte lockad till något av borden eller hyllorna med saker.

Jag ska försöka gå tillbaka om ett tag och verkligen titta ordentligt. Nu var det fullt av folk och nyöppningsstämning. Såg kanske inte skogen för alla träden. Men för den som saknar romantiska inredningsdetaljer kommer hitta hem hos Zara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.