Följ mig:
Hemma hos mig Inredningstips allmänt

Pysselhörnan ska göras i ordning

13 oktober, 2013

Nu har det väl nästan gått ett halvår sedan vi flyttade in i vårt hus och arbetsrummet (kallas herrum på originalritningarna, vad hände där då??) har varit en avlastningsplats för allt som ”ska nån annan stans”. Ett svart hål. Vi har högt flygande planer på hur vi ska sitta i detta rum som också blir ett bibliotek, kreativt rum och mysiga fåtöljer att sitta i med en god bok eller en varm kopp. Än så länge är det mest ett rum vi blundar för. Inte varit prioriterat.

För någon helg sen så tog vi dock tag i alla fyllda flyttlådor och fick bort dem. Då gick det att gå in i rummet i alla fall. Sorterade i nya högar och nya projekt. Ett av projekten är min kreativitetshörna, min pysselsfär. Där allt material ska finnas och där jag kan få skapa. Om det så är att slå in ett paket eller måla om något.

Min gamla fina byrå jag ärvt från min morfar har alltid varit en bra förvaring av allt. Det är pass, tejp, laddningssladdar, doppresenter, snören, målarfärg, kamerautrustning mm som samsats i lådorna. Nu när vi har mer förvaringsmöjlgheter i huset så ska denna byrå bli mer en renodlad pysselbyrå. Är det tänkt i alla fall. Ska nu ta mig an detta och testa. Veckans projekt.

Så bra att slänga ut det här på bloggen för då har jag lovat något inför er och måste ju då komma tillbaka med ett resultat. Även om det blir ett ”nej, det gick inte” så har jag i alla fall försökt och gjort något. Så, nu sätter vi igång. Tjohoo!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara petitemari.wordpress.com 13 oktober, 2013 at 08:17

  Pysselhörnor är verkligen värda sin plats, skapade en egen för några månader sedan i ett hörn i min etta och inspirationen flödar! Och den där byrån ser ut att vara perfekt förvaring för alla små pysselpryttlar;)

 • Svara sandransjul 30 oktober, 2013 at 14:11

  Precis en sån där byrå hade vi som förvaring i vår förra lägenhet:-) Också ärvegods så den fick sambons bror som övertog lägenheten ärva vidare=)

  • Svara Helena - amelia.se 31 oktober, 2013 at 15:33

   Härligt när saker förs vidare och används. Får nya historia.

   Ha en fin torsdag!
   Kram

  Lämna en kommentar

  Close