Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 januari, 2016

Fredagsbuketten är fylld med elva år av blod, svett och tårar. Och en massa skratt!

Och häpp så var det fredag igen! Här hemma lyser den vackra fredagsbuketten rött av röda tulpaner. Den har jag inte köpt utan fått. Jag fick den när jag tackades av i veckan från mitt jobb. Väldigt konstig känsla att stå där, omringad av människor jag spenderat en fjärdedel av mitt liv med, och ta farväl. Nja, det kommer nog inte vara så att vi aldrig ses mer, tex nästa vecka ska jag ju in för att vara med och avsluta ett projekt och vi har en heldags fotografering kvar men det var ändå den sk avtackningen.

När min kollega och tidigare VD.n höll superfint tal och gick igenom vad vi gjort under dessa 11 år, 1 månad och 2 dagar så skakade kroppen. Oj vad vi kämpat, skrattat, gråtit, svurit, slagits (bildligt) och haft så in i h-vete skoj! Och vad jag själv har varit med om under denna tid privat. Att sammanfatta 11 år – det är rätt mäktigt. Kärlekar som kommit och gått, bostäder som bytts, barn som trillat ut och så nu en ny framtid. Ja, shit vad jag darrade i kroppen men tårarna kom inte. Kanske för att jag är så ofantligt glad och stolt över den tid vi haft tillsammans och att jag är så in i bängen lycklig över att jag vågar och kan testa att stå på egna företagsben.

Så – tack underbara Klirr för våra år tillsammans. Jag är övertygad om att ni kommer gå som en raket framöver. Bara det att ni (vi?) är nominerade till Sveriges Bästa Byrå. Men nu går våra vägar isär och vi skiljs åt som bästa vänner. Puss på er alla som passerat min väg på Pryssgränd 12.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.