Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 mars, 2016

Nyper mig i armen – vilken drömvecka!

Jag sa upp mig från min fasta anställning innan jul och har jobbat som egen i snart tre månader. Hade väl aldrig vågat drömma om att jag skulle få så mycket möjligheter så snabbt. När jag bestämde mig för att inte säga nej till något och jobba hårdare än jag någonsin gjort (var ju inte direkt overksam innan…) så har saker börjat hända på riktigt.

Denna vecka måste nog läggas till historien som bland de mest spännande och viktiga i mitt liv. I onsdags hade jag ett möte på en legendarisk adress som kommer vara enormt påverkande för mig jobbmässigt. Nu är det centimetrar kvar innan allt är klart och då kommer jag berätta.

56

I torsdags morse efter lämning på dagis får jag det där samtalet jag alltid drömt om. En kund som uppmärksammat mig och önskar göra ett samarbete. En kund jag haft placerad högt ovanför trätopparna. Uppdraget är långt utanför min trygghetszon men som sagt; säg inte nej till något. Förlåt för mitt hemlighetsmakeri. Kommer snart kunna berätta.

Hälsan har varit sviktande i familjen men jag står stadigt. Och det är så galen vinst bara det. Tonsillerna som rök för ett år sedan är inte saknade för fem öre. Tidigare konstant sjuk – nu frisk och tacksam.

Igår gjorde de små kaffefiltersblommorna succé och jag blev alldeles varm och ödmjuk när jag ser hur många som hittat till min lilla hörna av internet. Och av de mest fantastiska kommentarerna. Tack från botten av mitt hjärta! Det finns inget bättre än att kunna få inspirera.

pysseltips_blomma_kaffefilter

Sen för toppa detta så ska jag få komma tillbaka till TV4 och Nyhetsmorgon för att pyssla imorgon bitti. Det kommer bli vårstämning och vårpyssel så det stänker om det. 08.40 är det sagt att det ska vara.

tv4

Begär inte att ni ska sätta klockan men håll gärna en tumme eller två. Blir tidig kväll och upp i arla morgonstund.

Kram till er, ni som tittar in här och lägger er värdefulla tid på att läsa. Det är ni som ger mig sådan energi!

 

Comments (12)

 • Så Roligt att höra Helena! Håller tummar o tår o ser fram emot att få veta vad det är för spännande du ska syssla med:-) Superfina kaffefilterblommor f ö! Bamsekram! Anna

 • Låter verkligen super Helena 🙂 så spännande att höra fortsättningen på.
  Spark i baken inför i morgon bitti!
  Kramar Åsa

 • Så himla roligt att det går bra. Du har så många roliga pyssel som är lätta att göra. Det är ett riktigt nöje att läsa din blogg! Lycka till.

  • Tack Ida! Dina ord värmer nog mer än du kan ana. Det är precis så jag hoppas och önskar att bloggen ska upplevas och anledningen för att man (ni) ska lägga sin tid här.

   Stort tack, tack, tack! <3

  • Ja, du… Jag är själv så himla nyfiken. Håller alla tummar jag kan att denna vecka få klart på saker och ting. Usch, nu blev jag nervös.

   Massa kramar! <3

  • Tack fina Anna! Du och jag har ju känt varann via våra bloggar ända sedan min start så du har nog sett mina stapplande steg. Tack för att du finns här och kommenterar.

   Mina varmaste kramar! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.