Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

30 mars, 2016

Äggmacka! Funkar även utan påsk

God morgon! Kylen är fortfarande full av ägg trots en äggände påskhelg. Inga problem! Äter gärna ägg ofta och på olika sätt året om. Finns väl ingen bättre fast food egentligen?! Koka några minuter eller knäck i en het panna och du har en god rätt på två röda.

Ägg- å kaviarmacka är en stående rätt på menyn i det Lythska hemmet.

Har en liten mitt-emellan-vecka. Saker som står och väntar runt hörnet är förtidiga att dra i gång och jag är lite för mör efter att dragit på lite väl hårt förra veckan. Unnar mig en liten, liten paus. På typ 2-3 timmar. Sen närjag på’t igen. Så dålig på att vara still…

Önskar er alla fin onsdag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.