Följ mig:
Blommor & Växter

Pionens Dag! Eller kanske Pionens Vecka hos mig

18 juni, 2016

Pionens dag idag kära vänner! Ja, det märks verkligen att det är högtid för denna flerbladiga skönhet.

Bredvid tekokar-stationen står några knoppar som föll av buketten och nu slagit ut, stora som tefat. Först var de korallröda och nu gula. Så häftigt.

När jag kollar min blogg senaste dagarna så är det nästan fnissigt mycket pioner just nu (i vas på bord och i vas i träd) och för er som inte gillar denna blomma (finns det några sådana?) ber jag om ursäkt för det ensidiga innehållet. Men de är så vackra att jag bara måste plåta dem om och om igen.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Katta - Bucketlife 18 juni, 2016 at 17:07

    Kom just hem med en bukett pioner. De är så vansinnigt vackra och doftar så ljuvligt! Har också två krukor Hortensior som jag hoppas ska överleva de mest ogröna fingrar som finns (mina).

  • Lämna en kommentar

    Close