Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

21 juni, 2016

Tre röda, söta sommarfavoriter just nu

Med sommaren kommer alla ljuvliga, vitaminfyllda frukter och det borde vara olagligt att inte njuta av dessa.

jordgubbar, bigarråer, nektariner

I mitt kök lyser det nu av röda frukter och bär;  jordgubbar, bigarråer och nektariner. Fast de går åt i rasande takt. Igår efter hämtning på förskola och fotbollsläger åt barnen två nektariner var. 6 nektariner borta och lillkillen skriker tinnitus-högt “ME-JA!” Jag var faktiskt tvungen att smussla undan några “för mamma vill ha sin sommarfrukost”. Dålig stil…? Ja, man kan inte ha alla rätt varje dag.

jordgubbar

bigaråer

Och som inredningsintresserad (läs, överintresserad) gillar jag att ha frukter och bär i mitt kök, ja nästan som vackra accessoarer, rumssmycken. Fast bara temporärt så klart, de ska ätas. I eftermiddag får barnen ta tabberas och frossa, för nu har jag fått min dos. Guuuu, låter som jag fruktknarkar ju…

sommarfrukost

I dag har jag fotografering på schemat och hoppas vädret, främst vinden, är med mig. Det är en utmaning att fotografera silkespapper i kraftig vind kan jag säga. Resultat ser ni snart och då får ni väl se hur det gick.

avsändare

ps. Följ mig gärna på Facebook där jag uppdaterar med alla nya inlägg och lägger upp gamla godingar från arkivet;  facebook.com/hemmamedhelena Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.