Följ mig:
Pressnyheter Shopping i Stockholm

Cervera öppnar ny flagship store på Sveavägen

6 maj, 2017

I fredags morse öppnade Cervera sin nya flagship store på Sveavägen. Ja, alltså butiken och platsen är inte ny utan det är en ny design och layout på butiken samt att Cerveras nya koncept har fått ta ny och mer plats.

Butiken och konceptet presenterades med god, lyxig frukost ihop med stylisten Pella Hedeby som fått skapa en inspirationsdel med sina favoriter.

En mer ombonad design i lokalen med varmt grå väggar, vackra hyllplan och montrar. Genomarbetade displayer samt informativa skyltar som ger stöd och råd till shoppingen.

Lyxig, härlig frukost med frukostsnittar. Det ska jag göra någon gång jag vill ha en härlig frukost/brunch för vänner. Snittar är alltid bra!

Det stora nya med Cerveras nya butikskoncept är att det kommer vara mer än bara shopping. Knivslipning, personal shoppers, digitala köpstationer, möjligheter till matlagningskurser och mycket mer information och kunskap. Känns helt rätt i tiden.

Pella Hedebys vackra styling går i neutrala färger med grönska.

Kul uppdrag att få plocka sina personliga russin ur den stora sortimentskakan.

Jag passade på att köpa två rostfria bakbunkar, Margareta-skålar. Ett steg i min plastbantning.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Båtluffar-guiden | Seventeen doors 7 maj, 2017 at 13:07

    […] fredags bjöd Pella Hedeby in till frukost, och där sprang jag in i pysselbloggaren Helena Lyth som jag tycker är så himla trevlig. Jag hade sett på Facebook att hon också skulle ö-luffa i […]

  • Lämna en kommentar

    Close