Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 mars, 2018

Blommande magnolia & tips på bukett med franska tulpaner

Hej och skön söndag! Lite seg idag efter en hård arbetsdag som det blev igår. Men då det rör sig uppdrag på temat påskpyssel så var det en rolig arbetsdag.

Något annat som är väldigt roligt är att magnolian slagit ut och det med besked!

Ville fota av den och då kom jag på det dråpliga i detta: Mönstret på bordsduken från Marimekko heter just Magnolia! Inte alls planerat utan bara en slump.

Något som inte heller var planerat var att vår keliga katt Bernhard ville vara med på bild.

Han är för rolig. På vintern vill han vara i knät och spinner så fort han ser mig men på sommaren kan det gå dagar mellan vi ser honom. Då är han ute mest hela tiden. Nu njuter vi av hans varma kramar.

Nu vill jag tipsa om en fantastisk bukettskombination så här på våren: franska tulpaner, körsbärskvistar och eukalyptus.

Så vacker och så enkel i sitt uttryck. Hårda grenar sträcker sig uppåt och långa mjuka stjälkar med de franska tulpanerna böjer sig ut över bordet.

Jag var på Hötorget för att köpa blommor till rekvisita och tog ett gäng knippen av lite olika blommor och grenar. Hemma satte jag ihop denna och överraskade mig själ kan man säga. Blev ju hur bra som helst!

Som vackra svanhalsar, eller hur?!

Idag fortsätter det med jobb, resultatet kommer ni se denna vecka som kommer. Hoppas innerligt att ni gillar och kommer bli inspirerade. Men så klart ska jag ta mig ut också! Det är pulkaåkning med dotterns klasskompisar. Kommer varva “Se upp i backen – Tusen hål i nacken” med att sörpla varmchoklad.

Ha en fin söndag nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.