Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

13 april, 2018

Fredagsblommor & knytblus

Fredagen den 13.e. Ja, kanske det var lite otur idag ändå… Köpte ramar och de gick i backen och sa klirr. Men vad gör det när jag känner att något annat stort händer.

Jag lägger sällan upp bilder på mig själv på mitt Instagramkonto för dels är jag inte helt bekväm (jo, jag lovar!) och av någon anledning brukar alltid det bara rasa bort följare så fort jag visar nunan och DET är inte bra för självkänslan, ha ha! Men idag var jag bara tvungen att visa mitt stöd i den galenhet som skett i Svenska Akademin. Min knutblus jag köpte till dotterns cirkuskalas, där jag skulle vara cirkusdirektörinna, åkte fram. Hade den i ett Larsson och Lyth-avsnitt också.

Bilden har fått så fint gensvar och jag tror vi är många, både kvinnor och män, som känner att det är slut på tokigheterna nu!

Men sedan är det ju fredag också. En helg ligger framför oss och för mig och min familj betyder det kalas i dagarna två! Sonen har fyllt 9 (hurra!) och imorgon har vi kalas för tjocka släkten och på söndag är det kalas för klasskompisarna. Vädergudarna verkar vara med oss.

Fint för helgen och för gästerna blev det en härlig fredagsbukett.

“Vill du mig något så hittar du mig här ikväll!” Och passar på att tacka för alla glada tillrop om nya soffan. Ja, som sagt, jag hänger där än.

Önskar dig en fin fredag och förhoppningsvis en solig och ledig helg.

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Kommentar

  • Ha en härlig kalasig och vårig helg?Både du och fredagsbuketten är jätte fina! Jag vet precis vad du menar med att det trillar bort följare med selfie bilder, känns inte alltid kul det där. Men tror det är så för alla så egentligen borde vi ta mer bilder på oss själva och lägga upp. Som ett statement, vi behöver inte alltid vara bakom kameran, vi duger precis som vi är framför också. Bra intiativ med knytblusen??Kram Leonor, Fröken Turkos

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.