Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig

Äntligen syren, kvällsljus & selfie

16 maj, 2018

Kvällen sänker sig men det är ändå lite solljus som letar sig in i vardagsrummet. Där utanför är det endast några koltrastar som sjunger, annars rätt stilla och tyst. Något annat sinne lockas dock – doftsinnet jobbar hårt med den fantastiska syrenen som letar sig in.

Var tvungen att plocka mig en maffig syrenbukett från vår yviga syrenbuske och det med ens sommar i vardagsrummet.

Gult ljus med lila syrener som matchar mina plockade sjöborrsskal från Greklandsresorna. Grönt och lila – en fin och somrig kombination.

Jaha, kanske dags att ta en selfie? Är ju väldans dålig på det där med att synas på bild har jag fått höra. Men jag hinner liksom inte ta bilder på mig själv för då måste jag ju se respektabel ut och det gör jag som oftast inte när jag skrotar runt hemma. Det kan grannarna intyga, ha ha!

Äsch, bjuder på en osminkad selfie i vackert kvällsljus i alla fall!

Hoppas ni också kan njuta av den fantastiska sommarvärmen vi fått här i Stockholmstrakten. Så ljuvlig!

SparaSpara

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close