Följ mig:
Min dag Portfolio

Jag är nominerad till Årets Kreatör!

29 oktober, 2018

Jag är nominerad till Årets Kreatör i Stora Influencerpriset och det är helt och hållet tack vare dig. T A C K !

Att du röstade på mig gör mig så otroligt glad och tacksam. Att du lägger din värdefulla tid på min lilla hörna av internet här är jag så ödmjuk inför. Att du vill bli inspirerad av mig till att pyssla, skapa, fixa, baka gör mig superduperglad. Att jag skulle få uppleva detta när jag började blogga mitt i en livskris hade jag väl aldrig trott men hoppades på när jag sa upp mig efter 22 år i reklambranschen.

17.e november är det avgörs vinnarna i samtliga kategorier och jag håller alla tummar jag har så klart men är i sådant fint sällskap i kategorin så jag vågar inte tro på något. Just nu njuter jag så av att ha fått denna enorma ära och heder av att bli nominerad.

Förra året vann jag ihop med Maria och Monica i kategorin Årets Innovatör. Vågar jag hoppas på liknande utgång i år…?

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Joanna-livet med psykisk ohälsa 29 oktober, 2018 at 11:46

  Stort grattis

  • Svara Helena Lyth 4 november, 2018 at 13:29

   Tack finaste Joanna!!!!

   Kram!

 • Svara Sandra Callermo 30 oktober, 2018 at 06:31

  Du är sååå värd den nomineringen. Din blogg är genomgående snygg, du inspirerar och har inlägg som är lätta att ta till sig. Heja dig!

  • Svara Helena Lyth 4 november, 2018 at 13:29

   Tack allra raraste Sandra! Vilka fantastiska ord du bjuder på.

   Massa kramar!!!

  Lämna en kommentar

  Close