Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

29 oktober, 2018

Jag är nominerad till Årets Kreatör!

Jag är nominerad till Årets Kreatör i Stora Influencerpriset och det är helt och hållet tack vare dig. T A C K !

Att du röstade på mig gör mig så otroligt glad och tacksam. Att du lägger din värdefulla tid på min lilla hörna av internet här är jag så ödmjuk inför. Att du vill bli inspirerad av mig till att pyssla, skapa, fixa, baka gör mig superduperglad. Att jag skulle få uppleva detta när jag började blogga mitt i en livskris hade jag väl aldrig trott men hoppades på när jag sa upp mig efter 22 år i reklambranschen.

17.e november är det avgörs vinnarna i samtliga kategorier och jag håller alla tummar jag har så klart men är i sådant fint sällskap i kategorin så jag vågar inte tro på något. Just nu njuter jag så av att ha fått denna enorma ära och heder av att bli nominerad.

Förra året vann jag ihop med Maria och Monica i kategorin Årets Innovatör. Vågar jag hoppas på liknande utgång i år…?

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.