Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 januari, 2019

Fredagsblommor & önskan om ris (eller ros)

Nu är barnen hämtade från skola och förskola. Ett lugn infinner sig trots att det just nu är 4 barn här hemma.  På fredagar är det skärmtid och det är läskigt hur de sugs in i de där lysande sakerna. Men jag ska ju inte snacka… hur många timmar har jag framför skärm egentligen, host host.

Jag ska strax kliva på fredagen och det där efterlängtade fredagsmyset men ville bara skicka iväg en hälsning till dig som läser och önska trevlig helg: hoppas den blir så där skön och helgig som du önskar! Stort tack för att du just är här hos mig. Betyder massor att veta att jag kan inspirera. I veckan var det en underbar tjej som kom fram och tackade mig för “en jättebra blogg”. Kan nog inte säga hur mycket det betydde. Så svårt ibland att veta om jag är rätt ute, har bra innehåll och vad som komma skall. Att då få höra att det gillas gör det lättare. Men jag tar gärna emot både ris och ros för att ha en blogg som håller nivå och inspirerar. En blogg som du vill återkomma till och lägga din värdefulla tid på. Så säga gärna till om et är något du saknar, tycker är knas eller vill se mer/mindre av. Jag blir glad oavsett om det är kritik eller komplimang. Lovar!!!

Hursomhelst, nu är det helg. Jag är ensam med kidsen denna helg och tänker att vi dagtid ska klä oss i täckbyxor och åka pulka medan kvällstid ha myskläder och göra så lite som möjligt. Bra plan va?!

En söt bukett med en av favoritblommorna ranunkel, och de rosa är rosor faktiskt, står i vardagsrummet. Den fick jag igår av maken när vi var ute och åt för att fira bröllopsdagen. Lyxen!

Som sagt, ha det toppen i helgen och kommentera gärna en ris/ros, kritik/komlimang, ha ha!

Comments (12)

 • Karin Christoffersson

  Hej Helena!
  Jag tycker din blogg är fantastisk! Får erkänna att jag till en början tyckte den var lite “spretig” i sitt innehåll, men inser nu efter ett tags läsande (+ insta) att det är ju just det som är “grejen” och gör den så trevlig att återkomma till! Man vet aldrig vad som väntar- och samtidigt är ditt uttryck “samlat” och snyggt. Man känner igen sig, och alltså känner man igen dig oavsett vad det handlar om! Fortsätt så!
  Mvh
  Karin C

  • Vilken underbar kommentar. Och så härligt att höra att min spretighet funkar för det är just det jag har varit lite osäker på. Något jag faktiskt har haft svårt att själv landa i. Men är det så att man gillar så många olika saker så är det svårt att begränsa sig, ha ha. Lova mig att hojta om jag börjar spreta för mycket!!!

   Önskar dig en fin fredag och härlig helg.
   Kram
   Helena

  • Sara!!! Stort tack <3 Vad snäll du är. Och vad glad jag bli av dina ord.

   Önskar dig en fin fredag och härlig helg.
   Kram
   Helena

 • Du har en otroligt fin blogg. Älskar dina pyssel. Bästa som finns. Enkla och roliga! Önskar bara att du kunde bjuda på mer sådana pyssel! Är egentligen inte så pysslig av mig men dina pyssel är liksom “lagom” på något sätt och passar mig och barnen perfekt!

 • Hej! Tycker också mycket om din blogg. Trevlig läsning och stor variation på inläggen. Gillar också att få inspiration till pyssel eller bakning som jag aldrig kommit på själv. Stort plus är också dina bilder, motiv och färger. Jag tycker det är ganska vanligt med bloggar där alla bilder är förställda i färgen till en deppig ljus, beige nyans. Sånt är ju så trist och det blir ju ingen variation mellan olika inlägg. Dina bilder (och ditt hem) har härliga och riktiga färger!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.