Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 januari, 2019

Vintertips! Värm kläderna på golvet

Man har ju hört hur många av världens upptäckter är gjorda av misstag. Sötningsmedel ska ha uppkommit när en forskare råkade tappa två ämnen och av någon anledning smakar på blandningen (varför gör man det?) och Columbus skulle till Indien men hittade Amerika…

Ja, nu ska jag verkligen inte säga att min lilla upptäckt är av denna ovan nämnda dignitet men ändå.

Värm kläderna på golvet

För några år sedan var jag för trött för att likt Marie Kondo vika mina kläder i garderoben vid sänggående så jag lät mina kläder ligga på en stökig hög på badrumsgolvet. Nästa dag blev det bråttom på morgonen så jag tog helt sonika samma kläder som dagen innan. (En annars oskriven regel för mig att så får aldrig ske.) Detta var på vintern och vårt gamla funkishus drar rätt rejält så jag var kylen. Att då få dra på sig VARMA kläder var ju rent ut sagt magiskt. Golvvärmen i badrummet hade gjort mina kläder varma och supermysiga.

Så här års när det både drar kallt i huset och man är lite “ömtålig” på morgonen är det helt underbart att få klä på sig en varm outfit. Kanske den bästa starten ändå?!

Har ett element i badrummet också så där får det också värmas plagg till nästa dag. Och har man inte golvvärme så är det element eller handdukstork minst lika bra så klart.

Speglarna blir som vintertavlor med den vackra vy som nu är utanför fönstret. Så vackert men så kallt. Perfekt då att vara varmt klädd, ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.