Följ mig:
Blommor & Växter

Fredsagsanemoner lyser i mitt kök

22 februari, 2019

Hej i fredagen! Känner ni fredagen komma och helgen runt hörnet? Kan bara säga att denna fredag har varit väldigt efterlängtad. Tyckt det borde ha varit fredag sedan i tisdags. Såg att det var fullmåne så jag skulle inte vara förvånad över om den påverkat. Sover alltid lite sämre då och då är jag inte helt hundra på dagtid. Hoppas få sova ut i helgen.

Men tur då att det finns sköningar i köket som lyser starkt och ger energi.

En helt underbar anemonbukett vi fick av vänner under helgen står fortfarande stadigt och sprider skönhet. Den snygga stumpastaken får bli både bricka och ljusstake.

Nu ska jag sätta mig och skriva en massa inlägg som jag har i utkastkorgen. Många roligheter som ska upp här och jag hoppas att du ska gilla det jag har på gång. Så med det säger jag fin fredag så länge.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Emma Thun 22 februari, 2019 at 09:46

  Den där månen påverkar mig med men ändå känns det som om det funkar rätt fint med lite färre timmar sömn nu när vårljuset verkligen är här <3
  Trevlig helg!

  • Svara Helena Lyth 22 februari, 2019 at 13:55

   Du har så rätt Emma. Solens återkomst gör under för ens kropp.

   Stor kram och trevlig helg!

  Lämna en kommentar

  Close