Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

22 februari, 2019

Fredsagsanemoner lyser i mitt kök

Hej i fredagen! Känner ni fredagen komma och helgen runt hörnet? Kan bara säga att denna fredag har varit väldigt efterlängtad. Tyckt det borde ha varit fredag sedan i tisdags. Såg att det var fullmåne så jag skulle inte vara förvånad över om den påverkat. Sover alltid lite sämre då och då är jag inte helt hundra på dagtid. Hoppas få sova ut i helgen.

Men tur då att det finns sköningar i köket som lyser starkt och ger energi.

En helt underbar anemonbukett vi fick av vänner under helgen står fortfarande stadigt och sprider skönhet. Den snygga stumpastaken får bli både bricka och ljusstake.

Nu ska jag sätta mig och skriva en massa inlägg som jag har i utkastkorgen. Många roligheter som ska upp här och jag hoppas att du ska gilla det jag har på gång. Så med det säger jag fin fredag så länge.

Comments (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.