Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

28 februari, 2019

Sätter mig här idag

Här kommer du hitta mig idag! Nu har jag skrivbordsjobb att göra och då är det så härligt att ha Snickeriet att jobba på. Och kollegor att käka lunch med.

Jag är väldigt glad över att kunna ha två arbetsplatser. Dels mitt hemmakontor där jag skapar och pysslar samt då Snickeriet där vi har 6 st arbetsplatser men vi är fler som sitter här då borden också kan hyras deltid. Så ensam hemma där jag fokusera på mitt skapande och fotande och kontor i stan med kollegor. Det är jobblyx det.

Snart kommer vi ha nya platser att hyra ut! Är du frilans eller någon du känner sugen på att hyra plats hos oss? Finns möjlighet till både hel- och deltid. Erbjuder härligt kontor med flera skrivbord samt ett ”vardagsrum” med Söders största soffa att hänga i. Hör av dig om du vill veta mer och så klart komma förbi och se hur vi, och kanske du, har det. HÄR kan du läsa lite om Snickeriet, hyra osv.

Och sen, kan vi prata om vilken energi ett knippe blommor kan ge??? Helt makalösa liljor.

 

Den orangea färgen gör sig så bra mot den blågröna färgen på väggen. Och ja, det är samma färg som jag har i mitt hemmakontor. Så även om det är två olika ställen är det samma färg. Min jobbfärg ha ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.