Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

8 juli, 2019

Min sommarlook – om jag tittar ner

Vet inte riktigt hur det gick till men har helt plötsligt blivit väldigt färgglad. Från att ha varit safe med mörkblått, beige och all black så ser min garderob ut som en gott å blandat-påse.

Jag har inte gått bananas och skaffat mig en ny sommargarderob som jag brukar. Alltså, jag brukar inte köpa så mycket kläder överhuvudtaget fast jag ser mig som en modeintresserad person men jg går på säkra kort. Utom på sommaren då jag liksom vill förnya mig och bli den där personen som får en toppensommar. Bara jag har ny bikini, nya härliga partytoppar eller luftig strandkaftan typ.

Kanske har med åldern eller ett nytt medvetande så känns det som det inte hänger på kläderna om jag får en bra sommar eller ej…

Men något som jag däremot faktiskt köpt då jag behövde det var ett par nya sommarskor/sandaler. De andra var så slitna och då jag tydligen går snett så sluttade sulorna betänkligt.

Och vips, jag gick å köpte mig ett par poppiga silversandaler. Sjukt förvånad över detta grepp. Men om jag nu inte köper nya kläder så kan i alla fall skorna glänsa rejält.

Med gula fladderbyxan från nationaldagssändningen i TV och glatt nagellack känner jag mig ytterst redo för denna sommar.

Så här blir min sommar! Yvig, blommig, barfota, färgglad, skinande, på klippor och med båda fötterna på marken. Om nu jag får bestämma sånt. Och sen en å annan glasstrut oxå! Okej sommaren – har vi en deal? Vad som händer på överkroppen är en annan femma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.