Följ mig:
Blommor & Växter Hemma hos mig

Sol & solrosor i köket

6 september, 2019

Hej fredag! Skickar iväg en lite snabb hälsning till dig som gör mig så glad genom att besöka mig här i min lilla hörna. Önskar dig en fin fredag och hoppas att du får en fin helg.

Nu tar jag helg och jag har förberett så mycket det går så helgen ska bli på gränsen till tråkig. Kylen är fylld så inte ens ett besök till butiken ska störa, all tvätt är klar och inga roliga aktiviteter är bokade utan det ska vara ledigt, ledigt, ledigt. Tror återhämtning är det nya svarta. Men först ska det bli ett fredagsmys så klart fast även det utan någon större pulshöjning. Ja ja, du fattar – jag ska slappa. Moving on! Ha det nu så härligt så hörs vi snart igen!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Helena 7 september, 2019 at 16:00

  Vilken underbar tavla, vem är konstnären bakom poster med damerna på?

  • Svara Helena Lyth 8 september, 2019 at 11:01

   Det är en bild som illustratören Stina Wirsén gjort. Hon illustrerar för DN och denna bild var för en krogrecension. Hon är magiskt duktig.

   Kram
   Helena

 • Svara Kajsa 1 mars, 2020 at 10:50

  Hej Helena, vart kommer den andra tavlan på kocken ifrån? Väldigt fin! 🙂

  • Svara Helena Lyth 2 mars, 2020 at 11:32

   Hej Kajsa! Den har jag köpt på Moderna Muset, i deras butik. Blev så förtjust i den 🙂

   Kram

  Lämna en kommentar

  Close