Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 september, 2019

Sol & solrosor i köket

Hej fredag! Skickar iväg en lite snabb hälsning till dig som gör mig så glad genom att besöka mig här i min lilla hörna. Önskar dig en fin fredag och hoppas att du får en fin helg.

Nu tar jag helg och jag har förberett så mycket det går så helgen ska bli på gränsen till tråkig. Kylen är fylld så inte ens ett besök till butiken ska störa, all tvätt är klar och inga roliga aktiviteter är bokade utan det ska vara ledigt, ledigt, ledigt. Tror återhämtning är det nya svarta. Men först ska det bli ett fredagsmys så klart fast även det utan någon större pulshöjning. Ja ja, du fattar – jag ska slappa. Moving on! Ha det nu så härligt så hörs vi snart igen!

Comments (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.