Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

6 november, 2019

Första julväxten hemma & varför det blev tyst

Äntligen har första julväxten fått ta plats här hemma. En liten en har fått nytt bo i min gamla Höganäs-kruka.

Här kommer enklaste tipset: Ställ valfri julväxt i en favoritkruka och täck jorden med mossa. På nolltid har en vacker juldekoration skapats. Och ja, julens alla växter, blommor och lökar är de bästa pynten till jul, eller hur!?

Jag har nu plåtningar och samarbeten som ska göras för julen och denna lilla en får vara min modell. Eller rekvisita då så klart, ha ha.

Det blev lite tyst här några dagar och det är för att luften liksom gick ur mig. Jag har under höstlovet varit bort med familjen på vår efterlängtade tågluff till Venedig, Salzburg och Köpenhamn. Jag brukar inte vilja blogga eller lägga upp i sociala medier i realtid när vi reser för att verkligen njuta av stunden och endast dela den med familjen så att säga. Men så klart har jag hela kameraminnet fyllt med bilder och kommer dela med mig av resan och alla tips jag plockat upp på denna härliga Europaresa.

Men när jag kom hem var det som om jag blivit överkörd av samma tåg i åkte med. Inte att resan på något sätt varit jobbig eller dålig utan bara att jag behövde några dagar att vara stilla och främst jobba med administrationen som blivit lite lidande (jag prioriterar alltid det kreativa – så dumt egentligen).

Nu är jag dock igång igen och som sagt i fotograferingstagen och pepp på årets mysigaste tid. Har så mycket kul idéer jag vill få ut att dela med mig av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.