Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

7 november, 2019

Är jag väldigt sen eller väldigt tidig???

Det är ju för roligt det här med julpynt som fått stå kvar. När det får stå tillräckligt länge så kan man ju nästan säga att man är tidig med att pynta, ha ha.

Lampan jag köpte i Wien förra året och som hängdes upp fick sitta kvar hela vintern för att den är så vacker och egentligen inte en uttalad julstjärna. Sedan kom ljusare tiden och den behövdes inte tändas så då tänkte jag inte på den. Nu när mörkret är över oss så ge den ett sådant ljuvligt sken. Och ja, en härligt julig stämning.

Så vad säger du – är jag sen med att ta ner (som jag ju intes har gjort, ha ha) eller tidig med mitt julpynt???

Och här har vi den fina piedestalen jag fick på ett event för Beckers. Den ska jag måla och tänker en mörkt dammig grön färg som går i samma ton som tallarna utanför fönstret (syns VÄLDIGT dåligt på dessa bilder ser jag nu) och håller en färgskala. Kommer bli fint.

Funderar på att ha en liten gran här senare i december. Som den jag hade förra året med då endast ätbara dekorationer om du minns. Den var såååååå uppskattad av alla barn så den vill jag nog göra igen.

Men den väntar jag med… nu får endast stjärnan lysa med sin julstämning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.