Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

23 maj, 2020

Jumpsuit för vuxna & barn – sommarens bästa plagg

Jumpsuit för vuxna & barn är ett inlägg som innehåller adlinks

Jumpsuit är ju världens bästa plagg. Det roliga var hur jag och dottern, helt oberoende av varann klädde oss för dagen i jumpsuits. Och den köpte hon med sin pappa så jag är helt oskyldig.

När jag visade min väggtallrik här om dagen och jag hade min byxdress på mig var det så många som frågade om den på mitt Instagram. Kan det vara så att fler än jag gillar detta klädesplagg? Då ska jag tipsa om dessa tänkte jag.

Jumpsuit

Jag och dottern i en dans i våra härliga dressar. Uppenbarligen dansvänliga!

Tips på jumpsuit för vuxna & barn

jumpsuit

1. Ljusblå med knyt från HM
2. Vinröd spets från Ellos
3. Gul skönhet från Lindex
4. Svart med axelband Ellos med 50%
5. Denim från & Other stories
6. Pasteller från Odd Molly
7. Svart dress från Kappahl

jumpsuit

1. Blå dress från Ellos
2. gult från Lindex
3. Volangärmar från Cubus
4. Randigt från Kappahl
5. Blommigt från Ellos
6. Randigt från HM

Hoppas du hittar någon dress som lockar och passar. För mig är det verkligen en sådan klädesräddare – på med plagget och så var det klart. Liksom ännu mer än klänning faktiskt.

Bjuder på lite dans också. Ha en fin lördag nu!

Comments (4)

 • Jättefina! Hur tycker du den är på längden? Jag är lång (180cm) och fått för mig att du också är lång?! Är det bara jag som är traumatiserad av för korta byxor från uppväxten, som får panne av byxor som ej går nedanför fotknölarna? ?

  • Hej Carina! Jag är som du, 180 cm och av päronmodell så att säga. Allra helst vill jag ha vida, riktigt vida byxor. Kanske av samma anledning som du nämner ha ha. Denna modell slog mig med häpnad då jag faktiskt aldrig trott att jag skulle varken gilla eller passa i. Kanske omvärdera gamla tankar 😉

   Kram

 • Off topic, men var är bordet som monsteran står på från?? Eller har du gjort det själv och isf hur? ?

  • Hej Mikaela. tack för att du tror att jag gjort det 😉 Bra betyg!
   Det är ett bord jag har fått och är gjort av halverade rundstavar som skruvats fast, inifrån, på ett papprör. Ett sådant rör man ska gjuta i. Ovanpå är det en mdf-skiva fastskruvad med klossar under.

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.