Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 juni, 2020

Somrigt & pastell i min trädgård

Somrigt & pastell i min trädgård är ett inlägg med adlinks

Jag skrev HÄRomdagen om min lätt euforiska glädje över den nya matplatsen i trädgården. Sedan flytten av bordet har det blivit frukostar, luncher, fikor och middagar där. Så glad är jag!

För att liksom ge min nya plats än mer kärlek har jag klätt stolar och bord i vackra somriga textiler och färger. Sköna randiga dynor och en sött somrig rutig duk i akrulatbehandlat tyg så den går lätt att torka av.

Dynorna hittar du HÄR och duken köps på löpmeter HÄR.

Det bästa var att just dessa dessutom var på rea. Och för att göra dig som också vill uppdatera din uteplats har jag i samarbete med Jotex fått en kod att ge mina läsare som ger 20% rabatt på en hel order. Uppge koden HELENAJUNE20 så får du rabatt. Klicka HÄR för att komma till butiken.

Passar på att lägga in lite fler saker som kan passa en uteplats och spå sommarbordet nu på hemestern. Många till rabatterade priser dessutom.

Champagnekyl 17%
Dryckbehållare med tappkran
Eldlykta
Orrefors vinglas 4-pack 33%
Blått porslin, Ostindia 25%
Skärbräda Zassenhaus 25%
Hängstol, 10%
Vimplar/Flaggspel 50%

Comments (1)

  • Elisabeth Sannar

    Läser dig flitigt och får en del idéer. Har köpt några flaggspel bl,a, Kul med lite Ostindia. Min mamma köpte det på 40-talet, s¨jag har en massa gamla grerjer även om mycket har gått sönder genom åren pga flitigt användade. Jag skrev till Rörstrand härom året för jag ville ha en mjölkkanna. De svarade att det inte var aktuell, men helt plötsligt fanns den där och jag slipper använda den lilla gräddkannan när vi är många. Nu för tiden är jag nog ännu mer kär i Floris. Fantastisk produktutveckling! Jag är sä glad över att mamma satsade på en så vacker servis för 75 år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.