Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

18 juni, 2020

Gick fel, kom hem med storbytet!

Är bara tvungen att lägga upp bilder på mitt byte. Jag trodde inte jag skulle hinna få fram vilda blommor till midsommar men grund av missförstånd vi absolut inte ska gå in på här så hamnade jag ute på Mälaröarna idag. Lite sur över att det var i oförättat ärende men på vägen tillbaka mot bussen ser jag ju att det är världens vackraste blommor i väggrenen. Och bakom busskuren är det prästkragshav. LYCKAN!

Bara turen att jag skulle handla på vägen hem så jag hade en tom väska med mig. Kände att den där onödiga turen jag hamnat på inte var så i onödan ändå.

Köpte mig dock ett knippe blåklint i affären så den får läggas till men annars är jag helt hemma! Så kul!

Alltså wow, ju mer jag tänker på det – så otroligt härligt ju!!!

Ha en fortsatt fin da’n-före-midsommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.