Följ mig:
Loppistips

Vinkylen jag letat efter är min!

3 juli, 2020

Du kliver in på en loppis, det ser inte så lovande ut utifrån då du mest ser sådana julgruppskrukor det finns i överflöd och reklamprylar någon fått gratis och nu ska en annan ska tänkas betala för, men så kliver du in och du förstår att du hittat en guldgruva. En äkta loppis där exakt allt mellan himmel och jord finns. Till sådana där priser du önskar, där fynden verkligen kan göras.

Där mitt mellan kakburkar och gamla virkade dukar stod den – vinkylen!

Den där vinkylen som är patinerad och med unikt uttryck som jag så länge letat efter. Inte just denna modell kanske men i samma stil. En sådan som får stå framme.

Ikväll firar att semestern är här. Iskallt vin och egenrostade salta mandlar (recept HÄR). Det blir en annorlunda semester än vad vi tänkt men det kommer bli alldeles perfekt för vi kommer vara tillsammans och är (och hoppas förbli) friska. En del hemma, en del borta. Hoppas vädret är med oss vart vi än hamnar. Kan inte önska mig mer än så faktiskt.

Hoppas du har en fin fredagskväll, får en fin helg och fortsatt sommar.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Anna 5 juli, 2020 at 00:12

    Hej Helena!
    Den är jättefin och fungerar säkert jättebra som vinkyl, men från början är det en gammal vas. Min mormor och morfar hade en likadan som mamma nu ärvt!

  • Lämna en kommentar

    Close