Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 juli, 2020

Sommarkul! Måla med gatukritor & maskeringstejp

“Mamma, var är gatukritorna och var är den där stora tejpen???” Ibland blir man ju nyfiken på vad kidsen håller på med när det kommer sådana där frågor.

Jag hänvisade henne till rätt skåp och låda och hon sa att jag snaaaaart fick komma ut på gatan. Jag blev ju inte bara utvisad (?) till att få se vad de hade gjort utan även inbjuden på ett helt fantastiskt vernissage. De hade ju skapat streetart!

Vår trottoar har väl aldrig varit vackrare???

Jag frågade var de hade fått denna idé ifrån och de sa, som brukligt numer, att de “sett en tjej på Tik Tok göra det”. Det är inte bara danser och kaffe jag får ta del av, ha ha.

Detta får ju mitt Bærtlingälskande hjärta att banka lite hårdare. Om du följt mig länge så kanske du minns tavlorna jag och sonen gjorde 2015, annars se HÄR. Det är helt samma metod men så där härligt för-stunden-konst.

Måla med gatukritor & maskeringstejp

Ett perfekt pyssel för sommarlovslediga barn när vädret tillåter. Åker helt klart in på min lista, se hela HÄR, med svar på “Jag har inget att göra” vilket är en sådan sjukt frustrerande sak att höra. Det finns ju tusen och en saker att göra ju!

Dra maskeringstejp så det bildas olika former, dottern valde trianglar och rita sedan med krita i varje fält. Dra bort tejpen och, la voila, ditt konstverk är synligt för världen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.