Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

27 augusti, 2020

Inspiration till höstens dukade bord med rabattkod

Inspiration till höstens dukade bord är ett inlägg med adlinks

Hurra för hösten! Ja, jag vågar mig faktiskt på en sådan järv sak att säga. Inte så att jag önskar hoppa över augustis möjliga sensommarvärme men hösten tycker jag är så mycket mer tillåtande än någon annan årstid. Det är okej att vara inomhus, det är okej att vara själv (inte ensam, det är skillnad) och det börjas suktas efter grytor, mustiga viner, tända ljus och nybakade gofikor. I alla falla för mig.

För en jobbplåtning och instagramsamarbete (@helenalyth.se) fick jag duka ett bord för en enkel fikastund. Jag kände verkligen hur jag njöt att få mysa till det. Det fick mig att bli inspirerad till att titta framåt, titta på höstinspiration överlag för det dukade bordet och hemmet. Det var mycket som jag föll för och inspirerades av i webbutikerna.

Ska vi titta på vad jag inspireras av just nu? Så klart vi ska.

Bordsduk, bordstabletttårtfat i keramik metallic, tårtspade/besticktekanna i glastillbringare i glasvit porslinsmugg, stapelbar grå muggskål i brunt glas, 2-pack ljusstakar i keramikGuldig lövgirlangbruna tygservetterhög mörk mässingsljusstake, låg mörk mässingssljusstake,

Och sedan har jag fått en unik kod att ge dig från Ellos. Använd koden 425414 för 33% rabatt på den dyraste varan på ordinarie pris (inklusive externa varumärken) + 5% extra rabatt på alla nedsatta priser. Giltig t.o.m 31/8.

Hoppas du blev inspirerad att mysa till det ordentligt nu. Och kardemummakakan med äpplena… Den hittar du recept på HÄR.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.