Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

3 september, 2020

Det perfekta höstplagget – mysiga västen

Det perfekta höstplagget – mysiga västen innehåller adlink

Det är inte ofta jag får frågor på vad jag har på mig men nu sa det pang på instagram. Ni var så många som ville veta var min gosiga väst kommer ifrån.

Den kommer från Lindex och du kan hitta den HÄR

Här blev jag fångad av Emma när vi åt lunch.

Och det var här när jag var på väg och la upp i Instagram Stories det plingade till något vansinnigt. Men jag fattar det. Jag blev ju också helt överförtjust i västen. Perfekt att ha nu utanpå kläderna när det är halvvarmt. Sedan under jacka när det är svalare. Och så fint med ljusa plagg tycker jag.

Från igår på Skansen, du kan se det inlägget HÄR.

Och för er som frågat om kjolen: tyvärr den köpte jag 1999. Den passar fortfarande men jag måste ta på mig den uppifrån för på något sätt har öppningen minskat och går inte att dra över höfterna. Konstigt det där…

Comments (6)

 • Mysig anekdot. Jag hade en höstshoppingdag i början av augusti då jag rensat ut nästan hela min garderob. Jag tog med en vän och vi promenerade runt på stan. På Lindex drog hon fram den där västen, vi lade den bland alla kläder som skulle provas och av en slump blev vi båda två lika kära i den. Det kändes som att vi behövde hitta en till DEN DAGEN för ingen av oss orkade vänta på en internetbeställning. Den gulliga tjejen i kassan tog uppgiften på största allvar för att rädda vår vänskap 😉 och letade upp en väst i rätt storlek i en annan butik. Nu kompismatchar vi!

  • Ha ha ha! Vilken helt fantastisk historia! Älskar den. Och vad härligt att vi då är tre personer som älskar denna väst. Så kul, nu får vi se fram emot en höst där vi värmer oss på snyggast sätt. Stort tack för att du delar med dig 🙂

   Kram
   Helena

  • Absolut, du har helt rätt! Och jag njuter till fullo av allt gott här i livet. Det finns för mycket härligheter i vår värld för att tänka på att jag ska passa i vissa kläder, ha ha.
   Länge leve det goda glada livet 🙂

   Kram
   Helena

  • Hej Annelie. Nu kommer jag göra dig besviken. Det är en klänning jag köpte för 12 år sedan. Förlåt för dåligt svar.

   Kram
   Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.