Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

2 december, 2020

Julgruppen har slagit ut & brasan är tänd

Jag har mitt arbetsrum i det som förr var den sk övre hallen. inte ett rum utan snarare ett utrymme man passerar för att komma åt 4 olika håll. Inte helt optimalt för att försöka skapa sig ett lugnt och ordnat kontor kan tyckas men nu så här i juletid har jag ju den mysigaste arbetsplatsen. Där finns ju även denna lilla öppna spis!

Att sitta och göra adminjobb med en sprakande brasa i ryggen är inte fy skam kan jag meddela.

Men nu var det ju inte riktigt det jag ville säga egentligen utan att den lilla julgruppen jag gjorde för ett tag sedan har slagit ut.

Och fått sig en ny plats här i mitt arbetsrum.

Hoppas du får en fin arbetsdag. Om du vill mig något så sitter jag precis här och redigerar bilder. Det är dagens uppdrag.

Comments (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.