Följ mig:
Arbetsrum Hemma hos mig Jul

Julgruppen har slagit ut & brasan är tänd

2 december, 2020

Jag har mitt arbetsrum i det som förr var den sk övre hallen. inte ett rum utan snarare ett utrymme man passerar för att komma åt 4 olika håll. Inte helt optimalt för att försöka skapa sig ett lugnt och ordnat kontor kan tyckas men nu så här i juletid har jag ju den mysigaste arbetsplatsen. Där finns ju även denna lilla öppna spis!

Att sitta och göra adminjobb med en sprakande brasa i ryggen är inte fy skam kan jag meddela.

Men nu var det ju inte riktigt det jag ville säga egentligen utan att den lilla julgruppen jag gjorde för ett tag sedan har slagit ut.

Och fått sig en ny plats här i mitt arbetsrum.

Hoppas du får en fin arbetsdag. Om du vill mig något så sitter jag precis här och redigerar bilder. Det är dagens uppdrag.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

  • Svara Anna 2 december, 2020 at 21:23

    Wow, så fint! Hoppas det gått bra med bilderna!

  • Lämna en kommentar

    Close