Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

1 december, 2020

1.a luckan i december & tack november – du gav rekord

Idag är det första december och vi kan äntligen kliva in i månaden som vi så länge längtat efter. Efter en höst som varit minst sagt annorlunda ser jag så fram emot en december med mys och lugn. Vi började här hemma imorse med att ta första smällkaramellen och med det få den första julaktiviteten. Det blev fixa fint på trappan som aktivitet. Kanske inte att barnen jublade av lycka men de fattade grejen. De får ju ta skumtomte också i den “vanliga” kalender så det går ingen nöd på dem, ha ha. Sen när det står att vi ska se på julfilm lär det bli glada tillrop. Varje dag en överraskning i form av julaktiviet.

Du kan läsa vad det är för aktiviteter inne i karamellerna och skriva ut egna HÄR.

November blev en rekordmånad!

Vi har alla, ja alla, tvingats till att ställa om våra liv när pandemin drog över vårt land och sköta mycket av våra liv hemifrån, via våra digitala hjälpmedel. Att skärmtiden ökat på samtliga är nog ingen överdrift. Och jag kan se att trafiken till min blogg har ökat drastiskt. Under november var det hela och svindlande 95 484 personer inne på min blogg. Ja, det är alltså unika konton som trillat in.

Alltså fatta det??!! Några av er kommer in via google då ni kanske sökt på “världens godaste chokladkola” och inte riktigt brytt er om var ni hamnat bara att det är ett himla bra recept. Andra följer mig via olika RSS-flöden eller vad det kallas. Alltså appar och andra läsare med bloggar och hemsidor man prenumerera på och får upp nya inlägg. Som Bloglovin tex. Och sedan andra som kommer hit när jag berättar om nya inlägg på Facebook eller Instagram. Spelar ingen roll hur du kommer hit, min dörr är öppen för alla.

Det hade jag väl aldrig ens vågat drömma om när jag den där dagen i juli 2011 i ren desperation startade en blogg för att få ha en plats att få ut mina kreativa tankar och idéer. Du kan läsa om det HÄR. Tänk så saker kan bli.

Den här granen kommer ju bli naken när vi väl är framme på julafton och då tänker jag göra om granen till en godisgran som jag gjort tidigare 2018 och 2019. Multifunktion! Sånt gillar jag.

Så med detta lite spretiga inlägg vill jag säga TACK för att du lägger din tid på min lilla hörna av internet. Hoppas fortsätta inspirera och dela med mig av det jag sysslar och pysslar med.

Comments (2)

  • Det är du som ska ha tack Helena, för all fin inspiration, alla goda recept och allmän peppkänsla du ger! Hoppas du får en fin december.

  • It is an absolute pleasure – especially now! So cosy and reassuring.I know that whenever I have felt a bit low,
    I can ALWAYS rely on you and your lovely family, to cheer me up!
    Thank you so much and have a Wonderful Christmas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.