Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 februari, 2021

Tips för sportlovet – det lite isolerade sportlovet

Sportlovskul hemma! Nu vankas det sportlov för oss i Stockholm, Dalarna, Gotland och många fler, se fördelningen HÄR, och det är helt klart ett annat sportlov detta år. Förra året visste vi att det fanns ett läskigt virus som drog fram över vissa delar av världen, men den kommer väl inte till oss här i Norden? Nej, här är vi så skyddade och har koll på läget… (Skrev om förra årets sportlov HÄR)

Hur som helst, det är lov och skolungdomarna är lediga och många föräldrar tar ledigt de med. Vad göra med dessa dagar då? Kanske snön inte ligger djup och vit där du är och alla idéer har tagit slut? Jag tänkte dela med mig av det jag har i mitt bloggarkiv som kanske kan ge inspiration.

Flytta ut & bjud på måltid

Sportlov är ju synonymt med att vara utomhus så vad kan då inte vara bättre än att ta måltider utomhus? Jag har ett inlägg med alla mina bästa tips för matstunder ute i naturen. Läs dem HÄR.

 

Låt inte kreativitet ta ledigt

Har du barn som fått nog av att vara ute kan det vara härligt att sätta sig inne och pyssla, skapa och göra något med händerna. Jag har samlat alla mina bästa tips för det HÄR.

 

Kreativt skapande som smakar gott

Vad är det bästa pysslet? Vad är det som alla älskar? Vad är det som ger det bästa resultatet? Att baka så klart! Läs HÄR och kolla vilka bak barnen klarar göra helt själva.

Jag hoppas du ska hitta något kul och att det kan vara till inspiration någon dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.