Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 mars, 2021

Finfredag med färgglad fredagsbukett trots dålig energi

Halloj och oj vad svårt det varit att få till ett blogginlägg senaste dagarna. Livet tuffar ju på i en ganska tråkig takt och inget nämnvärt händer. Att du frambringa något som kan inspirera har just denna vecka varit svårt. Kanske för att jag haft en av årets mest fullproppade arbetsveckor (så kul, får inte klaga på det!!!) samt att vår minsting varit hemma från skolan för liten hosta. Då blev det nog inte mycket tid över.

Och sedan slåss jag lite med mig själv ska jag ärligt säga. Jag är bloggare. Bloggen har alltid varit mitt “hem” men som allt här i världen dras vi till det snabbrörliga och instagram är ju snabbare. Men, där finns inte arkivet, där finns inte de stora utläggningarna. Men där finns trafiken och uppdragen. Som sagt – jag slåss med mig själv och på sista tiden har tiden, som ofta varit en bristvara, lagts på instagram. Men, jag ska försöka få tillbaka balansen.

Nog om det. Jag tänkte bara skicka en fin fredagshälsning till dig som hälsar på mig och önska en riktigt glad helg. Här lyser solen och jag hoppas vi får fortsätta med det även i helgen.

Min fredagshälsning blir med denna glada bukett.

När jag gick till min blomsterhandel sa jag att jag var ute efter en yvig energigivande bukett. Den skule inte upplevas fixad utan snarare hoprafsad. “Jaha, som om Maja 4 år sprungit barfota på en äng och plockat” frågade floristen. Ja precis så.

Kände mig som i godiskioskerna när jag var liten: “en sån, två sånna och sedan en stor sån…” Om du minns hur man gjorde förr, på 80-talet.

Lyckades jag? Blev den yvigt rufsig? Och gillar du sånna här buketter?

Buketten har i alla fall gett mig glädje och jag har flyttat den från rum till rum så att energin flytta med mig.

Hoppas då att du får en energifylld helg som sagt och så lovar jag att hålla bloggen, och mig själv, lite mer kontinuerligt uppdaterad. Så!

Comments (4)

  • Jag håller med Elin! Jag blir också glad av den här bloggen och all inspiration du bjuder på, Helena ❤ du har gjort min pandemiisolering mycket roligare än den hade varit annars!

    • Åh Anna. Det var den finaste gåvan jag kunde tänka mig. Dina ord lyfter mig. TACK! Blir så glad av att höra att det jag ger tas emot och gillas. TACK!

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.