Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

31 oktober, 2021

Releasefest för min julbok – så mycket värme

Som jag skrev i torsdags skulle jag ha releasefest på mitt förlag Polaris Fakta och vilken fest det blev. Nu menar jag inte fest som dans på borden och hög musik utan mer festligt, glädje, vänner och så mycket värme. Jag liksom totalt omfamnades av alla nära och kära.

Jag har ju aldrig haft en releasefest tidigare så jag inte gett ut någon bok tidigare så jag har liksom ingen aning om hur sådana fester ska gå till men jag visste att jag önskade ha några få nära och kär med mig denna kväll. De som varit med mig i produktionen samt de som stått bredvid och stöttat mig. En mysig intim tillställning.

Så klart la jag bort telefonen och glömde helt ta bilder under festen men kanske bäst att behålla mina minnen i huvudet.

Jag hade fixat pappersgirlanger och kokat enorma mängder julkola samt att vi beställt goda smörrebröd. Glögg, julmust och julöl så oklart.

Nu syns bara dessa girlanger med jag gjorde sammanlagt 10 stycken sådana här. Mitt ansluta favoritpyssel då man enkelt och snabbt får mycket julstämning för liten peng. Jag satt girlangerna genom de tre rum jag fick till förfogande.

Förra julens danska julmat gjorde sig påmind.

Julöl och julmust – som jag saknat dessa smaker.

Här är en fjärdedel av kolorna. Det var bara en bråkdel kvar dagen efter. Är ju världens godaste kola!

Sen var det då dags att gå vidare. Jag visste att jag inte bara ville ha ett litet mingel utan även samlas runt en måltid så jag bokade långbord på Pelikan. Av de 40 som kom på minglet vara vi 15 till middag.

Är så nöjd med mitt val av restaurang. Helt i min smak och så där klassiskt som man mår bra av. Tryggt och alltid kvalitet.

Långbord är alltid en god idé. Och det är nästan overklig känsla att samla massa nära och kära som inte känner varann. Att sitta där och se hur mina olika världar möts, vänner från förr och nyss.

Min yngste äldre bror, dvs 1 av 3, gav mig denna ballong. Så himla kul!

Om det är något jag önskar alla är att kunna samla de som står en nära på detta sätt. Vilken enorm boost det var. Få höra att min bok uppskattas och få dela glädjen med just dessa. Varje cell i mig gläds åt detta. Hoppats innerligt att jag kan/får göra fler böcker för detta b´vill jag ha mer av. Vi får se vad framtiden ger…

Kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.