Följ mig:
Hemma hos mig

Ommöblering ger kaos – var ska allt stå?

18 januari, 2022

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Nej, här kommer inga fina inspirerande möbleringsbilder utan ett direkt-från-mobilen-och-verkligheten-reportage.

Som jag skrev tidigare så önskade dottern ett nytt rum, läs HÄR och HÄR. Eller inte nytt rum utan en ommöblering. Den stora, och helt fantastiska, byrån skulle ut och då bli min. Jag fullkomligt älskar den byrån och den är ju perfekt för mig med alla lådor. Det är bara ett problem – den får inte plats!

Vi bor i ett hus som är rymligt men för den sakens skull betyder inte det att det finns en massa tomma ytor och behov. Det känns som om jag just nu har ett väldans lyxigt problem med att lägga ett megapussel som inte har ett slut, eller som en gigantisk hela havet stormar-lek. För vad jag än börjar ändra så blir det alltid en möbel över. Och ingen av dem vill jag bli av med.

Något jag dock vill är att få tillbaka min arbetsplats. Jag liksom skriker inombords över att jag inte har min plats klar. Hemmakontoret är så viktigt.

Den möbel som just nu ligger mest illa till är den vägghängda Ivar. Läs om hur den kom in i huset HÄR. För det är en möbel (eller skåp snarare) som jag har minst känslor för. De andra är ärvda, hittade unika på loppis eller auktion så de har jag liksom en story ihop med. Sorry IKEA men där kan inte Ivar ge mig några känslor.

Ja, det är en uppdatering i hur det går i ommöbleringen på övervåningen. Jag förstår att intresseklubben antecknar så det glöder nu…

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

 • Svara Johanna 18 januari, 2022 at 13:04

  Hejja dig! 🙂

  • Svara Helena Lyth 19 januari, 2022 at 10:18

   Tusen tack snälla!

   Kram
   Helena

 • Svara Malena 18 januari, 2022 at 22:26

  Vägghyllorna har en så fin gyllene varm färg.😍😍 Vad är det för hyllor?är de behandlade med nåt ?tack

  • Svara Helena Lyth 19 januari, 2022 at 10:18

   Hej Malena! Vad kul att du gillar dem, för de är av enklaste sort och enkla att fixa. Det är hyllplan av stavad ek från byggvaruhuset, att köpa på meter och få tillsågad i rätt mått på plats. Sen har jag oljat dem med träolja, en gång. Inte svårare än så alls och billigt.
   lycka till.

   Kram
   Helena

   • Svara Malena 19 januari, 2022 at 16:45

    Tack. Det låter ju enkelt . 🥰🥰🥰🥰🤗

  Lämna en kommentar

  Close