Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

9 januari, 2022

Dottern vill ha “nytt” rum. Hej då flickrum & hej tonårsrum!

Jaha, då kom då dagen då dottern säger ”Jag vill göra om i mitt rum!”. Så klart ska hon få göra det, jag vill bara suga lite på den där väggen jag målade (svettades och slet för att få fram) för ett tag sedan. Se förvandlingen med för och efter HÄR.

När man är 8 har man en favoritfärg och stil och när man är 11 så har man en annan, helt annan. Så så klart måste hennes rum få följa med i hennes utveckling. Precis som jag vill ändra vardagsrummet från vintermysigt och varmt till sommarsvalt och luftigt.

Hej då flickrum och hej tonårsrum!

Det dottern dock inte förstått är att hon har husets absolut mysigaste sovhörna. Det vill hon göra om till skrivbordsplats. Hennes rum – hennes val. Kanske hon kommer på att det var rätt mysigt ändå att ha draperier för sängen som en koja? Ja då är det väl bara att flytta på grejerna igen, ha ha.

Nu väntar jag med spänning på att få listan med färgval. Eller är det tapet? Kan bli spännande detta.

Samtidigt: är jag beredd på att inte längre ha en liten tjej? Med detta så stänger vi dörren till flickrummet och öppnar upp för ett tonårsrum. Mitt mammahjärta hänger helt klart inte med.

Comments (4)

  • Håller helt med, småsaker kan man tycka – att ändra i ett rum.. men ligger annat i det också♥️ Vi får supporta varandra!

    • Tack, jag är också mycket spänd för just u är det liksom en total make over hon önskar och jag har ett sådant huvudbry över hur det ska gå. Jösses, det är ju ett helt företag att ändra allt. Men men, jag hoppas på en kul resa…

      Kram
      Helena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.