Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 januari, 2022

Första steget i dotterns nya rum – tömma världens största byrå

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Ja, som jag sa så har jag ett kul projekt nu här hemma – det är att göra som dotterns rum och då måste vi först prata om elefanten i rummet. Alltså detta var det jag hade svårast för att ta in; hon vill inte längre ha byrån med alla lådor. Den perfekta byrån som slukar all världens leksaker och som jag bara älskar. Sakta men säkert har lådor med lego, dockskåpsmöbler och pysselgrejer tömts för att ge plats för kläder. Intressen byter plats helt enkelt. Men nu är den tydligen inte alls längre önskad.

Jag har i veckor försökt komma på var den ska hamna för att göra mig av med den går icke. Den är ju bara så fin och så bra (HÄR är inlägget från 2013 när jag köpte den) men också sååååå stor.

Jag tror jag har hittat nästa plats för den här hemma men det ger en annan förändring i ett annat rum och med det har jag ju skapat en hel dominoeffekt.

Men för att detta spel ska sätta igång överhuvudtaget måste byrån tömmas. Jag satt och jobbade när dottern ropade att hon inte hade något att göra. “Ja men rensa byrån då. Det är väl jättebra att börja med. Ta fram kassar och sortera innehållet” ropade jag genom rummen. Jag hörde henne hålla på och hon frågade om alla plus-plus måste sparas, om kulor kan säljas och om min gamla Sindy-docka utan armar verkligen behöver sparas. Jag sticker aldrig näsan när hon håller på men nästa dag så gjorde jag det.

Ok, chocken över kaoset kom över mig. Just det – den är ju stor och slukar hur mycket som helst. Detta blir jobbigt.

Och det är ju så många minnen och händelser som ligger i dessa lådor.

Mina gamla och dotterns nya dockskåpsmöbler. Om hon nu inte vill leka med detta längre och jag inte har hjärta att ge vidare. Var ska jag spara det då? Det är ju inte ås att jag direkt har ett förråd över. Det är ju fullt överallt! Är det nu jag måste börja välja och bli hård? Pallar inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.