Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

5 februari, 2022

LördagsLounge – min musiklista på begäran

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Då var det lördag kära vänner! Och inte vilken lördag som helst ju – det är mello ikväll. Gissa om jag och kidsen kommer sitta bänkade??!! Har påven rolig hatt och allt det där.

Jag har delat med mig av musiklistor jag gjort och det är så kul att se att det är en massa som gillar och följer listorna. Den mest populära är den jazziga höstlistan som skulle vara en noventlista. Funkar lika bra en grå februaridag kan jag tycka.

Slänger in en suktande bild för lördagen då musik inte riktigt gör just det jobbet för smaksinnet. Se det som en konstpaus.

LördagsLounge – min musiklista på begäran

Det är faktiskt flera som frågat om jag inte kan göra fler listor och det kan jag ju så klart. Älskar att göra listor (som de gamla hederliga blandbanden typ) och när en vän nyss frågade efter min LördagsLounge-lista så blev jag glatt överraskad. För jag har inte gjort någon vilket är rätt chockerande för jag har ju så många andra egna listor på mitt Spotify.

När vi var på Aira förra helgen så blev jag ju väldigt glad i musiken där och det påminde mycket om en lista jag har när jag vill lyfta både mig och stämningen. En perfekt lista för lördagen. Så den har jag fyllt på och nu gjort offentlig. Jag hoppas du ska gilla den lika mycket som jag och känna den härliga lördagsstämningen.

Klicka på shuffle och låt låtarna blandas. Jag har inte lagt dem i någon speciell ordning. Låt det bli en härlig lördagsjukebox. En läcker LördagsLounge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.