Följ mig:
Hemma hos mig Min dag

Min kollega är gosigare än din

10 mars, 2022

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Idag ska jag ha en administrationsdag vid datorn och satte mig i vardagsrummet istället för i mitt arbetsrum. Ungefär 2,5 minuter efter jag satt mig fick jag en bordskollega.

En väldigt närgången sådan.

Men väldigt gosig.

När jag lite vänligt men bestämt visat att jag behövde datorn la han sig bakom skärmen. Tack. Vissa jobbar hårdare än andra idag…

Övrigt då, vad händer? Inte mycket på arbetstid utöver admin. På insta har jag delat ett gammalt favoritpyssel för påsken. Se det blogginlägget HÄR. Ikväll blir det däremot väldigt skoj då makens farbror har vernissage på sin utställning så det blir kul.

Ha en fin dag!

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close