Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 mars, 2022

Ett snabbt fredags-hej med gammalt skåpmat

[wordpay_ad type=”float” blur=1]

Halloj! Jag önskar att jag kunde komma med en massa nytt, matnyttigt och inspirerande här denna soliga fredag men det har det inte funnits tid till att skapa. Så jag kommer med ett HEJ och kan då istället tipsa om att leta i bloggens arkiv för en massa pyssel, bakning och annat härligt. För du vet väl att det finns hundratals inlägg bakåt i bloggen? Inte alla som vet det har jag förstått. Överst här på bloggen i menyraden finns en sökruta du kan använda att skriva chokladsås till exempel. Eller påskpyssel.

Annars finns det under menyrubriken Kategorier allt uppdelat på ämnen. Så där kan du hitta till exempel allt för påsk under Högtider & Säsonger. Så du kan nog hitta något som kan inspirera denna fredag. Återvinning är ju rätt så ta gamla inlägg och gör till nytt.

En liten bild från mig i farten idag. Det var många nyanser av brunt kunde jag se…

Fin fredag till dig som tittat in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.