Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

4 april, 2022

Kläder & rabatt från Boomerang – tröjor att älska länge

Kläder & rabatt från Boomerang – tröjor att älska länge är ett reklaminlägg

Jag har den stora glädjen att inleda ett samarbete med Boomerang. Ett företag jag känner till väl då märket var stort och känt när jag var yngre. En dunjacka från Boomerang var högt upp på önskelistan och att få bära en skjorta med en knapp prydd med en boomerang var stort.

När jag nu blev kontaktad av Boomerang med frågan om att samarbeta tillsammans blev jag nyfiken då jag inte hört så mycket om företaget på länge. Och mycket riktigt har företaget genomgått en stor förändring. Mycket av produktionen har tagits hem till Sverige igen och en hel linje heter Stickat i Sverige. Kvaliteten ska fortsatt vara hög med medvetna materialval. Som tex kashmir har återvunnits och blivit till nya tröjor.

Redan 2008 startade Boomerang något de kallar för Boomerang Effekten där gamla plagg tas emot och säljs second hand. Du kan läsa mer om det HÄR.

Jag kan nu ge dig en unik rabattkod som ger 20% på HELA sortimentet. Uppge koden HELENA20 i kassan på boomerang.se Koden gäller tom 11/04. Vilka blir dina nya favoritplagg?

Ja älskar de vardagskläder jag kan använda var dag. Att de tåls att användas ofta och mycket. Samt att de är klassiska och kan matchas med mycket av det jag redan har i garderoben. Det är en bra och hållbar tanke.

För många är Boomerang synonymt med den stickade tröjan och det är flera som har gamla trotjänare kvar hemma. Kvalitet som håller. Många tröjmodeller har kommit in i sortimentet och många har fått vara med hela vägen. Just nu lyfter Boomerang upp den stickade tröjan för så här på våren är den stickade tröjan ett favoritplagg som värmer när vårvindarna är friska under jackan eller att ha som yttersta lager vid en solig promenad.

Den mörkblå kashmirtröjan i återvunnen kashmir behövde jag bara hålla i för att förstå att den skulle bli en favorit. Så skön och sitter perfekt.

Den randiga bomullströjan är en sådan klassiker. Kan matchas med alla mina plagg så väl pennkjolen som de slitna jeansshortsen.

Den lite tunnare tröjan är det perfekta basblagget, så skön mot huden.

Hoppas du blev inspirerad att hitta dina nya garderobsfavoriter att leva med länge.

Uppge koden HELENA20 i kassan på boomerang.se så får du 20% på hela sortimentet. Koden gäller tom 11/04.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.