Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

14 september, 2022

Kreativt event med Karin

Det är många bokreleaser nu och jag var bjuden på en mysig träff som Karin Andersson, aka Kreativa Karin, hade ordnat för några pyssliga kollegor. Hon släpper nu so femte (!) bok och det skulle vi få vara med och fira.

Med på eventet var massa härligt kreativa personer: Karin/Pysselbolaget, Merja/Silverödlan, Katarina/DIY Sweden, Melina och Malin/Created by Malin

Underbart fint fixat.

Vill du se mer av boken kollar du HÄR.

Så underbart att få se hennes otroligt fina bok och pärlor. Massa tips och mönster för pärlplattor. Och nu skulle vi få pyssla lite med inspiration från boken.

Men så klart kunde jag inte hålla mig utan skapade något eget – ett armband.

Jag är mycket nöjd med resultatet med tanke på den knappa tiden. Ska nog göra det lite mer ordentligt hemma och ha något band så det kan knytas fast också. Kul att göra något riktigt användbart med pärlor.

Så mysigt att få se mina pysslande kollegor igen. Det var så himlens längesedan. Och det var även långt innan pandemin jag träffade dem så det var ett kärt återseende.

Och alla fick påsar med sig hem. tack kära karin för en himla mysig träff och stort grattis till ännu en succé!

Som sagt, det är väldigt många böcker som släpps nu och det är väl inte så konstigt då det är julhandeln man vill hamna i. Men så bra – då tipsar jag om böcker redan nu så har du julklapparna klara långt i förväg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.