Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

25 november, 2022

Nyår, bokmöte & råbiff

Hej i fredagskvällen. Så längesedan som jag satt mig ned med bloggen och skriver ett sådant där inlägg som är i farten. Jag har liksom inte haft tid vilket ju är jättetråkigt för jag själv älskar att läsa bloggar som är lite “just nu”. Så då passar jag på att göra det nu, när fredagskvällen bjöd på en kvart över.

Idag har jag haft möte med formgivare och redaktör för min nästa bok. Åh, utan att jinxa och lova för mycket så kommer det bli så bra. Jag är redan kär i den.

Men innan det mötet hade jag en nyårsfotografering hemma. Ja, jag ligger som så ofta lite fel i tiden… Men kul att klä upp sig i nyårsklänning.

Sedan till stan för möte i 4,5 timmar fö at sedan dundra hem igen.

Jag är så trött på vårt kök som efter 13 månader fortfarande är utan diskmaskin och köksgolv så jag sa att jag vägrar stå en kväll till med berg av disk. Så det fick bli råbiff. Inget på spisen. Bara en plåt med pommes i ugnen.

Nu sitter familjen i källaren och plockar fram chips för att vi sak sista delen av Harry Potter. Det är tredje året i november vi kör en film varje fredag. Så mysigt novent-göra. Liksom smygkänner på julfilmerna på något sätt.

Ja det var det, i all hast. Önskar dig en fortsatt fon fredag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.