Följ mig:
Hemma hos mig

Det är pyssel- & skrivmaraton i arbetsrummet

29 november, 2022

Nä men jag som hade tänkt skriva något smart blogginlägg idag kan ju bara inse att det inte blir så. Anledningen är att jag har haft en sådan kul dag vid arbetsbordet. Dels så är det min nya bok som tar massa tid så klart men även andra uppdrag. Så som att jag ska vara med på Nyhetsmorgon på måndag 5/12 och behöver förbereda. Det får ni inte missa förresten.

När jag jobbar blir det rätt yvigt och just nu finner jag mig mitt i en virvelvind. I högtalarna är det 100% julmusik men i huset har det idag varit bank och gnissel från alla verktyg golvläggarna använder. Men det är ljuv musik för mina öron som längtar så mycket efter vårt golv.

Jag tog bilden ca 20.15 vilket då ger att jag suttit här i 11 timmar. Rätt knepig hållning ger inte en skön känsla i ryggen men det är ju så jul allt jag gör så det får vara.

Nu ska jag lägga barn och sedan jobba lite till. Blir väl tills ögonen inte orkar mer.

Du kanske också gillar

Lämna en kommentar

Lämna en kommentar

Close