Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 februari, 2023

Firat indisk påsk hemma idag

Phu, jag är helt slut och redo för helg men jag bara måste få iväg dessa bilder till bloggen för de gör mig så glad. Hela dagen idag har det varit stor fotografering hemma hos mig. Indiska frågade om jag ville vara stylist för deras vår och påskkampanjer och om de kunde få plåta detta hos mig. JA och JA roade jag högt.

Påskmat, påskpyssel och påskbuketter har jag hällt på med senaste tiden och idag var det då dags.

Så himla kul att få vara en del av ett team vilket jag ju var förr, när jag jobbade på byrå. Nu är det jag som gör rubbet själv. Så skönt att ha en proffsfotograf med superkoll, kund som ser till att alla prylar som ska vara med får utrymme och jag kan då endast fokusera på prylarna på bordet.

Så gott för ögat och själen att få jobba med så här härliga färger och blommor.

Snart är det påsk. Tydligen, ha ha.

Nu ska jag krama familjen som sitter i källaren (barnen) och kämpar med middag i köket (maken). Önskar dig en fin helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.