Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

10 juni, 2023

Sommaravslutning på Freyja med egenvalda kollegor

När jag var anställd så var det en självklarhet att företaget skulle ha en sommarfest, som en terminsavslutning, för sina anställda. När jag nu är egenföretagare och frilans så lyser alla dessa fester och sammankomster med sin frånvaro. Tur då jag har hittat härliga människor i liknande situation så vi kan skapa en avslutning själva.

Jag var på Freyja dagen efter de hade öppnat, efter min releasefest men då bara för en kort stund, och velat komma tillbaka. Så jag bokade bord och hoppades på fin sommarkväll för Freyja har nämligen en enastående terrass och takbar.

Om du äter här, måste du ta kavringen. Jisses allatås vad gott.

Jag hade hört att kroppkakorna var restaurangens signaturrätt så de var jag tvungen att ta. Åh vad goda och saftiga om man kan kalla kroppkakor det.

Freyja ligger på tolvte våningen och det är med en enastående utsikt man går i lokalerna.

 

Vackraste vyn från en toalett jag sett.

Efter middagen gick vi ut på terrassen och  den är tvådelad. För oss som ätit finns en egen liten del med lite luftigare servering. Den för bargäster var fullsmockad.

Jag med mina frilansande kollegor Hanna Östberg, Emelie Sundberg och Emma Johannson. Underbart att kunna få prata om sådant vi möter som inga andra förstår. Så är det väl i alla yrken, att det är bara de som jobbar med samma som en själv som kan svara på mina frågor och förstå utmaningarna.

Vilken helt fantastisk kväll på alla möjliga sätt. Jag längtar redan till nästa års sommarfest. Eller kanske jag kan lura med mig dem på en julavslutning?

Comments (1)

  • Hej. Tack för en bra blogg.
    Men på sista tiden har den blivit svårläst. Mycket reklam som kommer över bilderna. Förstår att du måste ha reklam, men tyvärr har det blivit sämre o svårläst.
    Hälsn en trogen följare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.