Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

26 januari, 2024

Inred uppåt väggarna med posters & tavlor

Inlägg i samarbete med SoPosters

Har du posters och tavlor hemma? Ett hem blir inte helt inrett om inte även väggarna är inredda. Att tavlor och posters sätter stämning tror jag vi är många som känner när vi kliver in i ett rum. Även så är just tavlor och posters ett väldigt bra sätt att visa din personlighet, din egna stil. Den inredning du sätter på väggarna bokstavligen ramar in ditt hem.

Inred med posters & tavlor

Om du önskar hjälp med att hitta vackra posters att fylla ditt hem med så ska du genast besöka SoPosters. Dels så har du mycket att leta bland, hitta din personliga stil men också tipsen på hur du skapar en tavelvägg.

Rabattkod till mina läsare

Just nu har jag fått en enuik kod att ge mina bloggläsare. Passa på att skapa snygga tavelvägar med min kod HL25 och få 25% rabatt på alla posters. Koden är giltig t.o.m sön 4 februari 2024.

Något som blivit mycket populärt är att ha kökstavlor. Det hjälper verkligen till att ge den där härliga kreativa känslan man vill ha i ett kök, ett rum där det ska skapas väldoftande mat. Många fina fotograferingar där det vattnas i munnen samt stilrena illustrationer. Allt för att matcha din stil och ditt hem.

SoPosters – svenskt tryckeri med känsla

SoPosters är ett svenskt poster mikrotryckeri beläget i vackra Strängnäs i Sörmland. De samarbetar med kreatörer från hela Sverige för att skapa en kollektion som kan fylla dina väggar med småskalig, unik konst. Allt som trycks, trycks on demand för att minska klimatavtrycket. Så det är med andra ord rykande heta posters som hamnar hemma hos dig.

Är du den som vill ha en stor tavla som tar för sig eller önskar bygga en hel tavelvägg? Jag är nog lite av både och. Vissa rum önskar jag ha med ett stort utropstecken med en stor tavla medan i andra mer kreativt skapa en härlig blandning. Matcha din inredning med vackra konstverk. Förhöj känslan och sätt färg med dina favoriter.

Och det är då också lätt att variera sig genom att byta i ramarna. Jag byter gärna motiv och platser för olika känslor och årstider så det verkligen blir en levande miljö.

Lycka till med din inredning, hoppas det går uppåt väggarna. Och missa inte koden HL25 som ger 25% fram till 4/2.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.