Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

11 augusti, 2023

Inspirerar till kräftskiva i Nyhetsmorgon på söndag

Augusti betyder kräftfest och kräftskiva! Ett mycket bra sätt att fasa in hösten kan jag tycka – samla vänner och höra vad de gjort under semestern och något att se fram emot innan terminen och jobbhöstens vardag kickar igång helt och hållet.

Du som följt mig vet hur mycket jag bara älskar både skaldjur och fest så du kan du ju bara ana hur mycket jag älskar denna lilla högtid.

Ja den har faktiskt fått ett helt eget kapitel i min bok Vardagsvackert & festfyrverkeri så du kan bläddra fram till sidan 122 så är det bara att börja festligheterna.

Och nu på söndag, närmare bestämt kl 09:24 och 10:27, kommer jag komma med massa inspiration till en riktigt festlig och pyntad kräftfest. Några favoriter från arkivet som jag inte hade med förra förra gången och förra gången jag var med i rutan och inspirerade till kräftskiva samt några nya jag har lurande här hemma som bara väntar på att få visas upp.

Så jag hoppas du är med mig på söndag och redo för pyssel och fest. För vi ses väl???

I senaste Allt om mat så hittar ni ett fint reportage med mig och min kärlek till kräftskivan. Så himla fint att få vara med och kunna inspirera.

Jag märker att det är kräfttider när jag ser på min statistik, det är så många som hittar hit när de googlar “hatt till kräftskiva” eller “ladda ner sånghäfte till kräftskiva”.

Comments (1)

  • Sommaren i Sverige regnade bort. Men, jag har varit i Frankrike, Tyskland och på Gotland! Tack vare Dig! Stort, varmt tack för helt underbara bilder och reseskildringar från Din fina familjs sommar! Varm kram! Och hälsa Din familj detsamma! Förstår att det kanske inte är helt lätt att få dem att ställa upp på bild, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.