Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

19 oktober, 2023

Kom & halloweenpyssla med mig på höstlovet

Inlägg i samarbete med Åkeshofs slott 

Äntligen kommer jag har workshops och jag har planerat in ett flertal nu i höst. Det kommer vara av lite olika karaktär och för både vuxna och barn men jag börjar med ett läskigt härligt halloweenpyssel för barn. Detta blir så kul!!!!

På självaste Halloween tisdagen 31/10 öppnar Åkeshofs slott upp och bord kommer dukas med massa pyssel och sedan en fikabuffé med spökbakelser och annat gott för alla höstlovslediga barn. (För medföljande föräldrar finns det fika att köpa på plats.)

Det finns två bokningsbara tider:
Halloweenpyssel kl 13:00-14:00 med fika kl 14:00-15:00
Halloweenpyssel kl 14:30-15:30 med fika kl 13:30-14:30
Pris 150 kr/person för pyssel och fikabuffé

Läs mer och boka din plats HÄR, det är begränsat antal så först till kvarn.

Jag hoppas så att du som har möjlighet att komma till Åkeshofs slott 31/10 gör det. Detta kommer bli läskigt kul! Slottet ligger ett stenkast från t-bane stationen Åkeshov, ca 20 minuter från T-Centralen.

Och så passar jag på att berätta att den 11/11 kommer jag ha skapande och pyssel med novent och advent som tema på slottet. Ett event som riktar sig till vuxna och avlutas med en gemensam lunch på slottets egna restaurang Råkoko. Det vill du inte missa. Läs mer om det HÄR och boka plats redan nu, först till kvarn.

Jag ser fram emot att få träffa alla, stora som små!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.