Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

17 november, 2023

Jag firar jul själv i London

Hello, London calling! Jag vill snabbt skicka en hälsning från London. Jag är här på en inspirationsresa och har åkt helt själv.

Det är så himla länge jag velat se och uppleva den brittiska julen då den inspirerar mig så mycket och då jag inte förväntar mig att någon vill hänga (läs, stå ut med) med mig i detta juliga nörderi får jag ta resan själv. Det är jag och denna metropol i jul.

Jag lovar att återkomma med fulla inlägg om London, julen här och hur jag planerade för resan själv. För av vad jag förstått av de meddelanden jag fått på Instagram, där jag lägger upp i realtid, är att många vill resa själva men inte vågat. Då ska jag ge ina tips.

Hur som helst, have a nice day and talk soon. Cheers!

Comments (1)

  • Jag reser också själv före jul, älskar att fotografera julljusen, känslan, ljus och mörker, kvällsbuss som kör vid alla dekorationer. Brukar även ta Köpenhamn och någon ny stad i Europa men alltid med julen som tema 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.