Helena Lyth

En blogg fylld med inredning, pyssel, recept och allt annat som kan få dig inspirerad.

20 maj, 2024

Första trädgårdsbuketten – redan över

Jag ligger som du kanske märker efter i mina uppdateringar. Missar jag en dag så liksom halkar jag ur spår. Det kanske inte spelar dig någon roll men det stör mig. Att hela tiden ligga efter är ingen bra grej nån gång vad jag vet…

Hursomhelst – strunt samma för jag vill i alla fall stolt visa upp årets första trädgårdsbukett lite mer ingående. Och kanske det blir den enda? För här är det mycket av det trädgården ger utan att det är min förtjänts egentligen.

Här är den då. Och den kommer från de här:

Narcisser och gul prästkrage

Väldigt ledsna påskliljor

Sista sucken från vårt japanska körsbärsträd.

När jag klippte grenar så snöade det blomblad så jag fick vara så otroligt försiktig så all inte skulle trilla av.

Och sedan grenar från syren och forsythia.

Nu är många av dem överblommade i trädgården och syrenen har slagit ut och doften nästan slår omkull mig. Häpp vad det går fort nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.